آموزش حذف پست اینستاگرام

حذف پست از اینستاگرام

در ورژن جدید اینستاگرام طریقه حذف پست ها توسط کاربر کمی تغییر یافته و مانند گذشته نیست. در واقع مراحل حذف کامل پست یا استوری های منتشر شده توسط کاربر کمی بیشتر شده است که در توضیحات زیر به آن می پردازیم.

نحوه حذف پست های اینستاگرام

به تازگی در ورژن جدید اینستاگرام، مراحل حذف پست دچار تغییرات کوچکی شده است. در واقع حذف پست از این پس به صورت دو مرحله ای انجام می شود و برای حذف کامل باید هر دو مرحله حتما انجام شوند.

پست ها و استوری هایی که توسط کاربر به هر دلیلی پاک می شوند، به بخش جدیدی به نام Recently Deleted منتقل می شوند. این بخش به تازگی و در ورژن های جدید به اینستاگرام افزوده شده است. تمامی پست های پاک شده تا ۳۰ روز در این بخش باقی می مانند و کاربر می تواند در طی این مدت پست های حذف شده را بازگردانی کند. بنابراین اگر در طی این مدت پست ها توسط کاربر بازگردانی نشوند، اینستاگرام به طور خودکار پست ها را به طور کامل حذف می کند و دیگر قابلیت بازگردانی ندارد.

لازم به ذکر است که کاربر می تواند پس از انتقال پست یا استوری خود به بخش Recently Deleted، خودش به طور دستی اقدام به حذف کامل کند.

حذف کامل پست یا استوری

برای حذف دائمی پست های خود کافی است صفحه اینستاگرام خودتان را باز کنید و وارد بخش پروفایل اکانت خودتان شوید. از این قسمت تمامی پست های شما به ترتیب نمایش داده می شود.

حالا پستی که قصد حذف آن را دارید، انتخاب کنید تا پست به طور کامل برایتان باز شود.

حذف پست

برای حذف پست انتخاب شده در اینستاگرام کافی است سه نقطه ای که در تصویر مشاهده می کنید را انتخاب نمایید. با انتخاب این آیکون چندین گزینه برایتان نمایش داده می شود که برای حذف پست باید گزینه DELETE را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه DELETE یک پنجره دیگر برایتان باز خواهد شد که باید مجددا گزینه آبی رنگ یعنی DELETE را انتخاب نمایید.

حال پست حذف شده به بخش Recently Deleted منتقل می شود. برای دسترسی به این بخش باید از طریق SETTING گزینه ACCOUNT انتخاب کنید.

تنظیمات

حذف پست از اینستاگرام

حساب اینستاگرام

سپس در انتهای صفحه جدید گزینه Recently Deleted را انتخاب کنید تا پست های حذف شده را مشاهده کنید.

حذف پست از اینستاگرام

Recently Deleted

یک نکته بسیار مهم که می تواند برایتان کاربردی باشد، آرشیو کردن پست یا استوری در اینستاگرام می باشد. گاهی اوقات ممکن است شما دوست نداشته باشید برخی از پست هایتان برای فالور ها نمایش داده شود. در چنین شرایطی می توانید به جای حذف کردن پست مورد نظرتان، آن را به بخش آرشیو ( ARCHIVE ) منتقل کنید.
پست هایی که آرشیو می شوند به فالور ها نمایش داده نمی شوند و تنها قابل نمایش برای خود کاربر می باشد. شما می توانید هر زمان که اراده کنید دوباره پست های آرشیو شده خودتان را از حالت آرشیو خارج کنید تا برای فالور هایتان قابل رویت شود. لذا اگر هنوز از بابت حذف پست اطمینان ندارید بهتر است پس از فشردن گزینه سه نقطه، گزینه ARCHIVE را انتخاب کنید.

معرفی سایت پارس فالوور

سایت پارس فالوور فعال در خدمات اینستاگرام میباشد و شما به را حتی میتوانید خدماتی مثل خرید فالوور و خرید فالوور فیک را از سایت پارس فالوور تهیه کنید.

 



نویسنده مطلب mahdigm